Op zondag 12 februari organiseert Lions Pajottenland voor de zesde maal een Ontbijt-en Brunchmanden actie. Na de geslaagde acties van de voorbije jaren, bieden we jullie opnieuw 4 manden aan van klassiek tot gezond of een combinatie en natuurlijk de alom geprezen brunchversie. Levering of ophaling tussen 8u en 10u.

U heeft zoals vorig jaar de keuze uit 4 manden (telkens voor 2 personen) :

De opbrengst gaat naar onze 3 doelen. In de voorbije jaren verkochten we telkens tussen de 400 en 500 ontbijt- en brunchmanden en inmiddels hebben we reeds meer dan 35.000 Euro kunnen schenken aan onze goede doelen. We rekenen alvast op jullie steun en wij zorgen voor een heerlijk ontbijt op zondag 12 februari!

Hoe krijg ik mijn mand bezorgd?

Je kan de mand nog steeds laten bezorgen bij je thuis (*), vrienden of familie tussen 8u en 10u maar indien je iets langer wenst te slapen, zetten we die gerust voor jou klaar aan je deur of kan je die in ons afhaalpunt in Dilbeek (kantoren van Living Stone**) komen ophalen.

(*) Aalst, Affligem, Asse, Beersel, Denderleeuw, Dilbeek, Galmaarden, Gooik, Grimbergen, Halle, Herne, Lennik, Meise, Ninove, Pepingen, Roosdaal, Sint-Pieters Leeuw, Ternat, Vilvoorde en Wemmel + alle deelgemeenten. Neem contact op met een Lions contactpersoon indien je verder woont maar toch een mand wil kopen.

(**) Living Stone Dilbeek, Astridlaan 1, Dilbeek

Bestel hieronder:

Welke doelen steunen we met deze actie?

Dit jaar gaat de opbrengst naar drie specifieke doelen. Vooreerst is er het project ‘MeeGaan’, een uniek leer-en tewerkstellingsproject in Herne waarbij de talentenontwikkeling van jong volwassenen met een verstandelijke beperking centraal staat. Het tweede project is Klim vzw, een zorgverlener met een nursing- en opvangtehuis voor mensen met een beperking op vlak van wonen, werken, leren en vrije tijd in de regio Halle-Vilvoorde en Brussel. Verder steunen wij ook het project Zorgcirkels Jongdementie Halle Vilvoorde, ons project waar we de kwaliteit van leven, wonen en zorg voor mensen met jongdementie en hun mantelzorgers willen verhogen.

Events