Genieten van het leven, contacten leggen en bijdragen aan een aangenaam en zorgzaam Pajottenland, dat zijn de kernwaarden van Lions Club Pajottenland. Onze wijnactie belichaamt deze filosofie volledig.

We presenteren u met trots een zorgvuldig samengestelde selectie van topwijnen uit het Noord-Italiaanse Piemonte en Toscane, tegen buitengewoon aantrekkelijke prijzen. De opbrengst van deze actie komt volledig ten goede aan de ondersteuning van drie lokale initiatieven die nauw aan het hart liggen van Lions Club Pajottenland.

En dit zeggen we niet zomaar. Deze wijnen genieten een uitzonderlijke waardering op gerenommeerde wijnbeoordelingsplatforms zoals Vivino en Wine Enthusiast. Met onze selectie kunt u niet alleen uw dierbaren verwennen (vergeet vooral uzelf niet), maar ook een bijdrage leveren aan het welzijn van ons geliefde Pajottenland.

Met dank aan onze sponsors

De wijnhuizen

Wij hebben dit jaar naast onze klassiekers van de bekende domeinen Contratto, La Spinetta, Coppo en Villa Giada de bekroonde wijnbouwer Qimisola uit Piemonte toegevoegd aan onze selectie. U kan elk van deze wijnen kopen per doos van 6 flessen.

Lees meer over de wijnhuizen in onze selectie onder ons aanbod!

Ontdek onze diverse selectie van Bubbels en Rosé

BUBBELS

ROSE

De wijnhuizen

Contratto

De Metodo Classico’s – gemaakt volgens de méthode champenoise – die we aanbieden om uw eindejaarsfeesten een extra touch te geven, komen van Contratto, een prestigieus wijnhuis uit Italië. Het wijndomein Contratto is het eerste wijnhuis in Italië dat mousserende wijnen volgens de ‘Metodo Classico’ produceerde. Nu is het domein in handen van de familie Rivetti, eigenaars van het prestigieuze wijnhuis ‘La Spinetta’. Oh ja, Parker gaf de Millesimato zo maar even 93/100 en de For England Rosé maar liefst 95/100 !

Meer info over Contratto vindt u hier !

La Spinetta

Daarnaast bieden we ook enkele topwijnen aan van La Spinetta. De leuze van La Spinetta is niet voor niets: “met passie wijnen produceren”. Met La Spinetta zitten we in de streek van Toscane en Piemonte. We hebben voor u 4 wijnen uit hun gamma geselecteerd, waarvan de Barbera alvast bekroond werd met 88/100 door Parker…

Meer info over La Spinetta vindt u hier !

Coppo

De geschiedenis van de Coppo-wijnmakerij is onlosmakelijk verweven met die van Piemontese wijn, in het bijzonder met de ontwikkeling van Canelli , de thuisbasis en hoofdstad van Italiaanse mousserende wijn , nog steeds een van de belangrijkste Italiaanse wijncentra.

Meer info over Coppo vindt u hier !

Qimisola

Het begon met 4 vrienden met een passie voor wijnbouw en de Italiaanse taal & keuken. Intussen neemt hun verhaal een versnelling nu hun ‘Il Babbo 2018’ platinum won op the decanter world wine awards in 2023.

Meer info over Qimisola vindt u hier!

Maak van uw eindejaarscadeau een onvergetelijke ervaring: gezellig tafelen met wijnen die u nog lang zullen bijblijven, en waarvan de impact in het Pajottenland met dankbaarheid zal worden ontvangen.

Events